Dizi izle

21 Şubat 2019 Perşembe

Kuzgun 1. Bölüm Analizi Son Bolum 13.02.2019

Kuzgun 1. Bölüm Analizi : Yusuf ile Rıfat'ın Büyük Uyuşturucu Baron'u Olan Şeref Dağıstanlıya Yapmış Oldukları Pusu'da Şeref Dağıstanlı Ellerindeki Uyuşturucu ile Yakalanırlar.Fakat Şeref Dağıstanlı Yusuf ile Rıfat'a Büyük Bir Para Ve Kar Teklifinde Bulunur.Bu Teklife Çok Sert Bir Şekilde Cevap Veren Yusuf Komser'in içine Düşmüş Olduğu Kumpastan Haberdar Değildir.

Öte Yandan ise Rıfat Komser Hayat'ının Rezalet içinde Geçmesinden ise Dağıstanlı Şeref'in Yapmış Olduğu Teklifi Bir Nebze Olsun Düşünmeye Başlar.Çünkü Yusuf Komser'in Çocuğu'nun Hastalığından Dolayı Şeref Dağıstanlı'nın Teklifi'ni Kabul Eder Ve Yusuf Komsere Bir Kumpas'ta Bulunurlar.
Yapılan Kumpas'tan Sonra içeri Atılan Yusuf Komser Dağıstanlı'nın Yapmış Olduğu Kumpas'ı Ortaya Çıkarmak için Elinde'ki Video Görüntüleri Delil Olarak Kullanmak ister.

Fakat Dağıstanlı Yusuf Komser'in Elinde Video Kaydı Olduğu'nu Bildiği için Kuzgun'u Onların Elinden Alır Ve Tehdit Olarak Kullanır.Kuzgun 1. Bölüm


Artık Kuzgun için Yeni Bir Hayat'ın Başlangıcı Olur.Kuzgun'un Serüvenli Ve Acı Dolu Hayatı Oradan Sonra Başlar.Fakat Kuzgun'un Bütün Aile'sinin Dağılması Onun Artık işini Daha Zor Bir Durum içerisi'ne Sokar.

KUZGUN 1. BÖLÜM FRAGMANI

1 yorum: